Tek İleti Göster
Eski 10.12.2006   #1 (permalink)
crazy_kıvo

crazy_kıvo  Görüntü Resmi

Katılma Tarihi: Ağu 2006
Nereden: Türkiye
Varsayılan arkadaşlar buyrun counter strike internetten oynamak için program kendm upload ettm!!

arkadaşlar size counter strikeyi internetten oynamak için bi program gereklidir cdcilent die ben onu sizin içn upload ettim ve içinde yemin ediyorum 1 tane virs varsa beni BAN lasınlar ben size kötülük yapmam kardeşim bunu anlayın bi yandan ben insanıma yararlı olmak için çalısıorm bunu bilin isterin indirin isterin indirmeyin size kalmış....

bu cd cilent dosyasını indirin açın kurun ve oyunu açın cs yi yani counter strikeyi sonra orda console yazıo oraya bi IP yazmanız gerek oraya şöyle yazcaksınız
DİİKKAT BU HERYERDE BULUNMAZ HATTA HİÇBİYERDE BULUNMAZ ÖZEL OLARAK ALMANIZ GEREK Bİ YERDEN AMA BEN SİZE BEDAWADAN VERİOM:d CONSOL a girin ve şöyle yazın "conn yazın ve ardından tab tuşuna basın orda şöle bş olcak " /connected die bş olcak ordan bi boşluk bırakıp şöyle yazın... 212.175.25.202 diyin ve entere basın szi oyuna yönlendircek veee internetten adamlarla oynayıp ezilceksiniz aman exe clanında olanlara dikkat edn

DoWnLoAd bu indirin kurun ve counter strikeyi oynayın ama açıklamamı 2 dakka okuyun bilgi verir size sölim tıklayın indirin