Arkadaşlar Bi Kişi bikaç soru sormuştu onu size göstermemde fayda var çünkü sizinde işinize yarayacak bilgiler:
Soru:öncelikle slm ve bayramın mübarek olsun konuyu okudum fakat kafama takılan soruların cevaplarını bulamadım.
1.bu server ı kurduğumuzda hangi oyun olcak en eski knight versiyonumu.
2.Başkasının benim açtığım servera bağlanması için bende statik ip olması şartmı.
3.Oyuna başlarkan charımızı istediğimiz şekilde sınırsız olarak editleyebiliyomuyuz.
4.Oyun içersinde olan şeyler kayıt oluyomu yoksa her girişde tekrar editlemekmi gerekiyo.
5.p3 3ghz ht işlemci ve 512mb ram ile 3-4 kişi oynamamız mümkünmü.
6.Diğer arkadaşımın benim kurduğum server a bağlanması için benim yaptığım herşeyi yapmasımı gerekiyo yoksa o tek bişeymi kuruyo.
Not:Anlatım dosyalarını ve gerekli dosyaları henüz kotadan dolayı indiremedim belki sorularımın cevapları içinde vardır ama cevaplarsan bende ona göre indiririm veya indirmem şimdiden sağol.
Cevap:Evet Başlayalım.
1. Si Evet En eski knigt den başlayacak.
2.Şart deil Hamachi programı ile yapabilirsini o sorunu.
3.Sınırsız şekilde derken 'stat,Skill,Np,Lvl,Exp,Para Editleyebilirsin.Ama İtem Editlemek Kolay Deil.'
4.Genelde Tek seferde Yapılıyor.
5.O bilgisayar ile 50 kişi gene oynarsınız [IMG]http://www.*****.com/images/smilies/smile.gif[/IMG]
6.Hayır Gerekli deil Dier arkadaşlarında Sadece Client Ve hamachi programı olması yeterlidir...
Umarım Yardımcı olmuşumdur...
Evet Arkadaşlar Uzun zamandan Beri Paylaşım yapmıyordum. Yeniden Bi kaç Paylaşım Yapayım Dedim.
İlk Önce Server Dosyalarımızı İndirelim...
İndir
DB İÇİNDEDİR...
Sql Manager Lazım Bide...
İndir
Clientimizide İndirelim...(Şifre:ZeKi0326)
İndir
Şimdi Gelelim Anlatımlara...
Sql Anlatım...
İndir
Odbc Anlatım...
İndir
Server Dosyaları Kurulumu Anlatım...
İndir
Db Anlatımı...
İndir
Üyelik Alımı Anlatımı...
İndir
Evet Arkadaşlar Bunlar Rar olarak Uploadladım Altada tek tek Anlatımları Ekliyecem...
İll Önce Sql Kurulumu...