Tek İleti Göster
Eski 25.04.2007   #5 (permalink)
kimimben53

Katılma Tarihi: Nis 2007
Nereden: İstanbul

Beyler ben zaten PC yi formatlıyorum içindeki hiçbişey silinmiyor sadece kısayollar siliniyo ben onları sonra kendim yine yapıyorum şimdi sancaksınız ki bu adam format atmayı bilmiyo okadar iyi biliyorumki haftada bir fomat atarım hertülüsünü denedim ama (gerek ONAR gerek YenidenYÜKLE gerek Kaldır YÜKLE )hepsini denedim hatta neden silinmiyo dedim inat ettim virüslerin yok olmasına rağmen,okadar yani ,ama yok yinede verilerim kaybolmuyor yalanım varsa namertim ama olmuyo inanın bana kimseinanmıyor ne yaptıysam bu PC ye önceden siliniyordu şimdi silinmiyo Regedit ayarlarından çok oynardım ordan bişeyi silincemi oldu nee ,tabiki bir şikayetim yok ama bilmenizi istedim şu yöntemi bi öğrenim hepinize söylicem ama bulamadım nerden oldu bu ,masaüstündeki herşey siliniyor zaten masaüstünde sadece kısayollar var virüs varsa PC de virüsde siliniyo ,ama benim programlara gerek açılmamış dosyalarıma gerek yüklenmiş dosyalarıma hiçbişey olmuyo ,kafa buluyor sanmayın VALLAHİ SİLİNMİYOR BİLLAHİ SİLİNMİYOR VİRÜSDE YOK OLUYOR

Bu mesajı en son kimimben53 düzenledi . Düzenleme zamanı: 25.04.2007... 15:02.
kimimben53 Şuanda Forumda Değil   Alıntı yaparak cevapla