Tek İleti Göster
Eski 26.04.2007   #1 (permalink)
sleepless006

Katılma Tarihi: Şub 2007
Nereden: ANKARA
Varsayılan tez için yardım arkadaşlar çok önemli clubber aranıyor

Arkadaşlar bu yıl okulda bir tez grubu oluşturduk ve araştırılmamış bir konu üzerine tezimizi konumlandırılmaya kararlaştırdık.bildiğiniz gibi ülkemizde gençlik bir sınıf olarak kabul edilmemekte 0-18 yaş çocuk 18+ yetişkin olarak kabul görmektedir.ancak biz bu kalıbı yıkmaya karar verdik ve araştırma konumuzu gençlik altkültürlerinden club kültürü ve clubber gençlik olarak belirledik. bu çalışmada araştırma türümüz nitel araştırma ve bu araştırma yönteminde konumuz gereği clubber gençlerle(kendini clubber olarak gören kişilerle-belli bir kıstas yok) görüşme yapmamız gerekmekte.
Ancak çalışmamız için yeterli sayıda kişiye ulaşamadık , yani kendine clubber diyen arkadaşlara görüşmek için ihtiyacımız var

ayrıca bu çalışma üniversite bünyesinde olup kişilerin isimleri çalışmada kullanılmayacaktır! bu yönden rahat olabilirsiniz.

bu arada Ankara'daki arkadaşlar için ancak şehir dışındaki arkadaşlarla da msn aracılığıyla görüşebiliriz yeterki görüşelim
yardımlarınızı bekliyorum

bu çalışmayla birlikte bilimsel anlamda bu kültür kabul görecek ve çalışmamız bittiğinde ilerki çalışmalara kaynak olabilecek. çünkü bu tarihe kadar Türkiye'de böyle bir çalışma yok

ilginizi bekliyorum

Bayram Çetin

sleepless006@hotmail.com
05057180812

H.Ü. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
Fatih Cad. No: 195 Çiftasfalt - Keçiören 06290

Ankara / TÜRKİYE

Telefon : +90 (312) 355 21 30
Faks : +90 (312) 355 57 71
sleepless006 Şuanda Forumda Değil   Alıntı yaparak cevapla