Tek İleti Göster
Eski 28.06.2007   #3 (permalink)
staticiation

staticiation  Görüntü Resmi

Üye No: 5141
Katılma Tarihi: Feb 2006
Puanı:: 63 staticiation has a reputation beyond reputestaticiation has a reputation beyond reputestaticiation has a reputation beyond reputestaticiation has a reputation beyond reputestaticiation has a reputation beyond reputestaticiation has a reputation beyond reputestaticiation has a reputation beyond reputestaticiation has a reputation beyond reputestaticiation has a reputation beyond reputestaticiation has a reputation beyond reputestaticiation has a reputation beyond repute

[quote=ben_burdayım;226286]slm kardeş.iyide bu programda bişiy soracam ben sana.özellik olarak.başka bir pcye benim pc'den burdan karşı tarafa yerleştirebiliyormuyuz.diyelimki ben kardeşimin evine giremiyorum.pc başında neler yapıyor göremiyorum.kendi evimden onun pc sine keylogger yerleştirebiliyormuyum...?

o senin kendi bilgine, becerine , yeteneğine vs. vs. bağlı...
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
staticiation Şuan Forumda Değil   Alıntı yaparak cevapla