offf bilmiyorum aynısımı ama baenimde başıma geldi forumlara yazdım bi bak aynı hatamı benim sorunum da tam olarak şu
bende format atamıordum izin vermiodu ama olay sonunda bu boyutlara geldi buyur oku.
arkadaşlar hata ramdedir dedi tamam dedim ram in slotunu deiştim. bide teknik servisler silgiyle
siler ramleri bilmem bilirmisiniz.sildim iyce yerine yerleştirdim.bilgisayarım açılmadı.
sonra yeniden başlattım.neyse disk denetleme falan filan derken bu açıldı ama masaüstünde
dosya bozuk falan dedi hangi dosya olduuna yetişip yazamadım. herneyse daha sonra biraz
kurcaladım işte chkdsk komutlarıyla falan uğraştım ama zaten hep uğraşırdım sorun ondan
doğmaz sanmıyorum çünkü microsoftun yardımından yola çıktım.gerçi o fazla hatta hiç işime
yaramadı desem yeridir.aynı sorundan bahsediyor ama benimki o sorunuda geçmiş binde bir
olabileceğinden adamlar tenezzül edip anlatmamışlar bile.gelgelelim fasülyenin faydalarına.
ben biilgisayarı tekrar başlattım. bana aynen şu mesaj geldi ve zaten bilgisayar ondan sonra
bi daada açılmadı.
mesaj şu;
Windows could not start.because The following file is missing or
corrupted \windows\system\vgaoem.fon.
You can attempt to repair this file by starting Windows
setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the
first screen to start repair.
tamam çat pat ingilizcemle bunuda anladım bios ayarlarını yapıp bilgisayarla
verdikleri xp cdsini taktım.ee zaten onu istiyor.ama onarım yapacağı yerde sürekli
bilgisayarı yeniden başlatıyor .ama bu mesaja geldiinde duruyor.r tuşuna basıldıında
tekrar tekrar restart yapıor.bende bios ayarlarını falan düzelttim eski haline getirdim
ama gene durum aynı hiçbi fark yok.çok üzülüyorum cidden ama.çok seviyorum biilgisayarımı.
neyse çok sürdü çok yoruldum ohh be bitti sonunda.anlattım derdimi. yardım lütfennnn.
|