13.07.2007
|
#1 (permalink)
|
|
Ne Mutlu TÜRK' üm Diyene!
Katılma Tarihi: Haz 2005
Nereden: İzmir / Türkiye
|
TumDer | Tuning Severler Buraya
TUMDER tuning camiasında ilkleri gerçekleştiren ve büyük organizasyonlara imza atmış kurucu grubuyla yeni kurulan bir dernek olup Türkiye’nin tek Tuning ve Motor Sporları Derneğidir.
Yapılan bütün organizasyonlar yasal yollarla olup, kişilere Tuning ve Motor Sporları hakkında eğitim ve bilgilendirme amaçlıdır. Bunun yanında eğlenceli organizasyonlar, yarış ve yarışmalarla üyelerine güzel anlar yaşatmak için çalışmalar yapmaktadır.
Derneğimiz üye aidat ve bağışlarla bu organizasyonlara imza atmaktadır. Kayıt koşulları olarak Üye Kayıt Formu, Nüfus Fotokopisi, 2 Adet vesikalık Fotoğraf ve toplamda senede 100 YTL olmak üzere, 6 Aylık dilimlerde Nisan - Ekim arası 50 YTL; Ekim - Mart arası 50 YTL üyelik aidatı belirlenmiştir.
Dernek Üye Kayıt Formunu Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz... (Lütfen bilgisayarla doldurmayın...)
Derneğimiz yönetim grubu da bu ücretlere tabidir. Yönetim grubuna herhangi bir gelir maaş vs. söz konusu değildir. Dernek üyeleri anlaşmalı olan Tuning sektörü ve alışveriş, eğlence mekanlarında indirimlere tabi olacaktır böylece bu profesyonel gruba dahil olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanacaktır. Türkiye çapında düzenlenen tüm organizasyonlardan haberdar edilip bu organizasyonlara ve eğitimlere katılma hakkına sahip olacak olan dernek üyeleri Tuning hobisini profesyonelleştirerek Türkiye’ de bu hobinin çok daha bilinçli ve kaliteli bir şekilde yayılmasında rol oynayacaktır. Bu amaçlar doğrultusunda profesyonelliğe geçme kapasitesine ve ruhuna sahip siz arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız...
Derneğe Üye Olmak İçin Başvuruları Altta ismi yazılı şahıslara yapabilirsiniz.
kara_baskan (Barış YILMAZ)
www.tum-der.org
www.fo-depar.com
|
|