kaldıgım yatılı kursta bi kandil gecesi olan ilginç bi olay........
kandildi ve bizde gereken ibadetlerimizi yapıp tam yatacagımız sırada arkadaslardan biri bi dıer arkadasla kavga ettı tabi bu sırada saat gece iki üç falan edılen şiddetli kavganın ardından arkadasım aglayarak mescide indi mescıdde tam bısım yattıgımız odanın altında orda aglıodu sanırım bende bakmak için yanına gittim beni kovdu bende korkup gelır dıe ışıkları kapadım gelırkende insallah senı korkuturlar dedım

neyse ben yukarı yatagma cıktım aradan beş on dk gecti geçmedi bızım kız cıglıklarla yukarı cıktı

baktım kızım gozler dehsetle bakıo dedık noldu konusamıo.ben deniz korkusuz korkak hemen asagıya mescıde indim ne gorsem????? bizim mescit harebee resmen dagılmıs koydugumus yastıklar drt bır yanda hersey ucusmus kitaplar yerde korkunç bi halde yanii kızın yapması imkansız benden 5 dk falan sora cıktı yukarı ve ole dagıtamaz muhtemelen yada okadar korkamaz dagıtsa bıle ben yukarı nasıl cıktım hiç sormayın tabi sabaha kadar uyumadık...........hala anlamışda degılız olayı arkadas baya bı konusamadı....sonra duseldı ama anlatmadı .