Tek İleti Göster
Eski 27.12.2005   #1 (permalink)
r_E_J_i
Ziyaretçi

Angry ben bu bilgisayarı parçalamadan önce bi bakın isteseniz!!!

ya benim bilgisyar tarihinde ii bi bilgisyar olma eğlimi gösterememiştir.her ay bi format atılması istenir ama bende xp cd si ve diğer programlar omasına rağmen bilgisayarcıyla yüz yüze geliyorum.buda bizim keseye dokunuyo tabii...şimdi gelelim asıl soruna!!!
ben bi gün msn yi açtım yama çaşılmıyo yama indirdim yamayı kabul etmedi sonra sildim yeniden yükledim yama oldu tmm.ama bilgisayrı kapattım bi saat sonra açtığımda yama silinmiş ve msnden hiç bi şekilde ses gelmiyo.titreşimde ve ileti alındığında uyarı sadece görsel poluyo hiç bi ses ögesi yok yani.ben tekrar sildim yükledim düzeldi ama yeniden kapattığımda bilgisayarı silinmiş.ayrıca bilgiyar saati he 15 dakkaya bi değişiyo npolcak bu iş internetten eşitliyorum ama yine 5 dakka geçmiyo bakıyorum değişmiş.bazen tarihte değişiyo tabi..ayrıca yavaşlamaya başladı anti virüs programı oalrak avast anti virüsü kullanıyorum.oda bi uyarı veriyo güncellenirken hata oluştu falan.çşimdi bu bilgisayara format mı atılacak?inşallah cevabıunız evet olmaaz bilgisayarda sağlam bişiy kalmaz??yardım edin lütfennnn!!