Alıntı:
usiel Demişki :
Öncelikle bu kadar uzun yazılar okunmaz demişsin ama ben sabırlar okudum her bir satırını daha sonrada profiline baktım ve üniversite öğrencisi olduğunu gördüm.Hangi bölümde okuduğunu bilmiyorum ama sen bence matrix filminin etkisinde baya kalmış ve tanımadığın insanlar hakkında yazı yazan satılmış yazarlardan baya etkilenmişsin.Şimdi sana bir soru soracağım ; Ergün Poyraz(Musanın çocuklar) bu şahsiyet baya bi kitap yazdı peki bu adam sevmediği kişiler ile ilgili bu kadar bilgiyi nasıl elde etdi.Cevap açıkca ortada bu bilgileri bu adamlara yine devletde yada bilmediğimiz bir mercide (tabi yine devletde) çalışan satılmış insanlar veriyo.Nasıl oluyorda dinine bağlı bir insan(ki buda yazından anladığım kadarıyla sen oluyorsun) tanımadığı bir kez dahi olsun oturup konuşmadığı bir kişiye böle iftira atabiliyor(şahsen bende oturup konuşmadım).Ben sadece Sayın Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN hakkında diyorum (Sayın Abdullah Gül de var tabi ki).Sen bilmezmisinki iftiranın Allah(c.c) katında günay olduğunu.Lütfen böyle safsatalar ile insanların beyinlerini karıştırmayalım.Bu güne kadar gelenleride gördük şimdi başta olanlarıda....
İyi çalışmalar....
|
Selam kardeşim, bölümüm Bilgisayar Mühendisliği.3.Sınıf.Filmin etkisinde kalmadım, sadece yazacağım makale ile sentezleyip, makalenin daha okunur ve daha keyif veren bir hal almasını sağladım o kadar.Ayrıca hiç kimseden de etkilendiğim yok.Verdiğin Ergün Poyraz örneği çok ama çok gereksiz.Benimle ilgisi yok.Allah'ın varlığına inandığım kadar AKP'nin dış menteşeli olduğuna inanıyorum.Masonlara hizmet ediyorlar.Hepsi MÜNAFIK.Bu iftira değil.Yıllar sonra bu anlaşıldığında benim haklılığım ortaya çıkacaktır...
Selametle...