d 900i
bu telefonu almak isteyenler bir de beni dinlesinler..
arkadaşlar ben bu telefonu aldım ancak memnun deilim çünkü telefon benim kullanım amacıma uygun değil ben telefonla çok msj yazan çok kullanan biriyim
ama bu telefon çok kurcalamaya müsait deil çabuk aşınan bir kızağı var
+2. eli para da etmiyor onun için satıp istediğim telefonu da alamıyorum (w810i)
+kamerası 3.15 mp ancak samimiyetle söylüyorum SE nun 2 mp leriyle bi farkı yok
+ses zaten vasat herkes yükseltmek için binbir yol arıyor
+tuşları çok kalitesiz sanki kırılacak gibi...
+şarj olayı çok kötü rakipleri olan SE ve Nokialar ın şarjı4-5 gün giderken bu max 2 gün gidiyor yani bu tel. e teknoloji harikası olarak bakmamak lazım (örnein 6600 kaç yıllık telefon şarjı en az d900ünkü kadar gidiyor)
+yani Samsung telefonu çok kullananlar için telefon yapmıyor telefonu al cebine koy 1-2 foto çek başka bişi yapma diyor biz kullanıcılara :@
ha bu telefonun hiç mi iyi birşeyi yok kardeşim diyenler olacaktır soliim sadece karizma ve incelik ki bunlar benim için çok aşırı önemi yok eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız samsung almayın derim ben size ilk samsung telefonum bu ama galiba son da olacak
Sonuç olarak : kardeşim benim telefonum ince olsun karizma olsun şarj çok mühim deil bir iki foto çekerim cebime koyar günde max. 2dk tel görüşmesi yaparım başka bi işe yaramaz telefon benim için diyorsanız samsunglar sizin için uygundur... (d600+ modelleri)
ama kardeşim ben telefonu bilgisayar gibi kullanırım internete girer oraya buraya mesaj atarım oyun da oynarım müzik de dinlerim diyorsanız Samsunglara elinizi bile sürmeyin SE veya Nokia tavsiyem olacaktır size....
Not:Bunları samimiyetle söylüyorum kimse çıkıpta yalan söylüyor kesin başka telefonu var kendi tel.unu övüyor bizimkini kötülüyor demesin bende D900i metalsilver rengi var ve hakikaten pişmanım.....
|