Tek İleti Göster
Eski 10.04.2006   #1 (permalink)
BurakWare
Ziyaretçi

Varsayılan Ortadoğu (BW İSTİHBARAT AÇIK BİLGİLER)

Herkesin de bildiği gibi bir B.O.P (Büyük Ortadoğu Projesi) aldı başını gidiyo. Peki amaç ne??? Bunu da açık olarak herkes bilir KAYNAK ve GÜÇ. Güç sadece bir eleman çünkü herkes ABD nin güçlü oldğunu bilir. Gerçek amaç ise KAYNAK... Irak'tan petrolü, İran' dan uranyum' u ve yakında TÜRKİYE' DEN bor minerallerini almak amaç... Biri başarılı... Sıra geldi son ikiye...

İRAN : Ortadoğu projesinin en sorunlu bölümü... Yüzölçümü ve toprak bilgisizliği yüzünden ABD karışmıyo. Yetkileri İSRAİL' e veriyor. Ama İsrail de biliyo ki İran' dan çıkmak dert... Hatta imkansız... Milli birlik ve beraberlikleri aynı bizim gibi... Herkes birbirini kollar, kendi vatanı için canını vermeye çekinmezler... İsrail teknoljinin herşeyi yeneceğini söylüyor. Halbuki İran teknolojinin kralını kullanıyor... Bu durumda da çıkmaza giriliyor.

TÜRKİYE : B.O.P' un kalbi... ABD nin tek problemi ittifak olmamız... Ama aldığım bilgilere göre bir başka ülke üstünden bize saldırma planları var. Bu ülke ismi de GÜVENLİK nedeniyle açıklamıyorum. Ama eğer bu plan devreye girerse sonuna kadar savaşacağımız bir 10 yıl bizi bekliyor....
Bor minerali Türkiyede %98 civarında... Ve belki de petrol ve uranyumdan sonraki en önemli enerji kaynağı... İktisat okuyanlar bilirler... İnsan ihtiyaçları arttıkça kaynaklar azalır... Bu ikisi de bitecek ve sıra BOR a gelecek

Bu planları bozmaya çalışan ülke ise RUSYA... Amaç Ortadoğuda Rusya adının devam etmesi... Peki buna destek çıkan kaç ülke var... Sadece 2. İRAN ve TÜRKİYE. Türkiye dedim evet çünkü kimse bu 3 ülkenin ittifakını bilmez... Ama buda sağlam değil... Rusya da Türkiye' yi ve İran'ı kullanıyor... Amerika' nın ortadoğudan defolmasını sağlayacak iki ülkeyi kendine güzelce ayarlamış...

DEVAMINI AÇIKLAMIYORUM.

BU BİLGİLER TAMAMEN BANA AİTTİR... SADECE AÇIK YÜZÜDÜR... ALINTI FALAN SANMAYIN

Bu arada CNT takımından can güvenliği garantisi istiyorum. Yoksa ABD benim kelleme 100000$ koyar... Sonra da film yaparlar: KILL BURAK

BW İSTİHBARAT

Bu mesajı en son BurakWare düzenledi . Düzenleme zamanı: 10.04.2006... 14:00.
  Alıntı yaparak cevapla