Tek İleti Göster
Eski 27.10.2007   #4 (permalink)
4trymebaby
ultrAslan

4trymebaby  Görüntü Resmi

Katılma Tarihi: Kas 2006
Nereden: Home Sweet Home :P

Alıntı:
Videomda da dediğim gibi abi ne biliyim ya saçma geliyor.Trende falan görüyorum böyle son ses açmış kulaklıkta tın tıntın bğğğğ dğğğ gibi garip garip sesler dinliyorlar Abi insan çığlığı dinliyorlar ya insan çığlığı. Varmı böyle bişey ya! .tipe baksan bu açtır para veriyim de bişeyler yesin bu kesin dilencidir dersin çünkü insana benzemiyor.siyah makyajlar uzun saçlar garip bi hava kimseyle konuşmama ve tabiki İMANSIZLIK!
İşte anlattıgın butip insan yavrularına özenti rocker diyoruz bizde..Gözlerde kalem ,simsiyah üst baş ve pudraylamı fondotenlemi artık beyazlaştıran yüzler Anlıyamıorum yaa bi insan kendisini itici kılmak için bu kadar nasıl çaba harcıyor :S Avrupai şekilde yürüme ,konuşma şekilleri anlamsız tamamıyla saçmalık bencede katılıyorum sana aslında..Taksim ,bakırköy vs. semtlerimizi işgal etmiş durumdalar zaten..Ve en önemli yerine gelmek istiyorum müzikleri sadece tiz bir gitar sesi eşliğinde yapılan davul vuruşları ve ciyak ciyak bagıran sorunlu bi insan Saçma ama gerçi popçu olucagına ,rocker olsun daha iyi be homie Nese selametle..En yakında gelicek bi anti-rock track ;]