Tek İleti Göster
Eski 06.04.2008   #15 (permalink)
atahan09

atahan09  Görüntü Resmi

Üye No: 14640
Katılma Tarihi: Sep 2006
Puanı:: 27 atahan09 is a splendid one to beholdatahan09 is a splendid one to beholdatahan09 is a splendid one to beholdatahan09 is a splendid one to beholdatahan09 is a splendid one to beholdatahan09 is a splendid one to beholdatahan09 is a splendid one to beholdatahan09 is a splendid one to behold

Alıntı:
FourFourTwo Demişki :
BAk acaba windows penceresinde sorun var acaba baska bir programla mesela Caldarium (otomatik Tema değiştirici) Yüklesen onun kendi içinde Barındırdıgı temalar otomatik değişecek belki işe yarar ancak şu ihtimalde var o Caldarium aynı masa üstünden otomatik tema olarak gene seçilmeyebilir.gene işe yaramıyabilir ama denemekte fayda var acaba o ilk active descoptam bileşenleri yukle deyince ne gibi bir uyarıyla karşılaştın? vede virüs felan olma ihtimaline karşılık bi şunla tarat [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]

ben gene bir kaç kişiye sorayım inş. yaparız...
Ben de virüs yok aylardan beri araştırıyorum ve dün bana microsofttan böyle beyaz bi ekran arka olana geldi aktive desktop recovery bi sistem hatası yüzünden kapatıldı güvenli moda geçmiş yani sonra da altta bi buton vardı active desktopu geri yükle die ben de bastım bastım baktım yüklemio buraya sorayım dedim...