4)
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] indirme sitesi nasıl kullanılcağını bilmiyorum)
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] bu dosyayı da indirmen gerekiyo başka bir çözüm yolu olarak.
bu adreslerden user32.dll ve HHCTRL.OCX indir, system32 klasörünün içine koy. ilk linktle pcdeki dll hatalarını da denetleyebilirsin.
5)Sitelerdeki yorumlar:son güncelleştirmeyi kaldırdım sonra düzeldi şimdi güncelleştirmeleri kapadım sorun yok hesap makineside sorun varken iyi çalışıyordu
arkadaşlar microsoft kendince bir önlem almış korsan oyunlara karşı sanal cd ve dvd programlarını kurdurmuyor bu hatada onun eseri
iki gün önce bi tanıdığın bilgisayarında bu dll hatası ile karşılaştım. netten indirdiğim dll dosyası bi işe yaramadı. bende msconfig ten işe yaramayan programları kaldırdım ve açılışta hatadan kurtulduk. sorun nedir ve tam çözümü nedir bakamadım. ama derdimiz açılışta bu hata gelmesin diyosanız msconfig ten gereksiz programları kaldırarak hatadan kurtulabilirsiniz
6)sorunun cozumu burada anlatilmis
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] bu problem windowsun 4 nisanda yayimladigi bir guncellemeden kaynaklaniyor.
7)
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Bu Adresteki Yamayı indirin sorununuz kalmaz
8)bu sorun, Realtek Semiconductor Corporation ürünü Realtek HD Audio Control Panel (Rthdcpl.exe) yüklü olduğunda oluşur.sorunu çözmek için
aşağıdaki linkten güncelleme yapabilirsin:
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
9)NE GÜNCELEMEYİ KALDIRIN NEDE BİLGİYİ FORMAT EDİN EN KISA YOLU BAŞLAT MENÜSÜNE GİRİN YARDIM VE DESTEĞE GİRİN
DAHA SONRA ORDAN

BİLGİSAYAR BİLGİLERİNİ GÖRMEK SORUNLARI TANIMAK İÇİN ARAÇLARI KULLANIN

TIKLAYIN
SONRA ORDAN SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİ TIKLAYIN
SONRA BİLGİSAYARIMI ÖNCEKİ BİR ZAMANA GERİ YÜKLE DEYİP KARŞINIZA BİR TAKVİM GELCEK SONRA İSTEDİĞİNİZ BİR TARİHİ SEÇİP TIKLAYIN VE SİSTEMİNİZ GERİ YÜKLENSİN ARKADAŞLAR VALLA BEN BUNUN İÇİN GECE 3 EKADAR ARAŞTIRMA YAPTIM HADE KOLAY GELSİN İNSALLAH BİLGİSAYARINZ ESKİ HALİNE GELİR HADE KOLAY GELSİN
Umarım yardımcı olmuşumdur.
NOT: ALINTIDIR.