Konu: Takılma
Tek İleti Göster
Eski 06.05.2008   #1 (permalink)
KsKCaGKaN

KsKCaGKaN  Görüntü Resmi

Üye No: 207938
Katılma Tarihi: May 2008
Puanı:: 3 KsKCaGKaN is a jewel in the roughKsKCaGKaN is a jewel in the roughKsKCaGKaN is a jewel in the rough
Exclamation Takılma

arkadaslar size bu sorunu acıcam ama pek yardımcı olabileceginizi sanmıyorum benimki sadece bi umut..biraz sacma ama evet şu zamana kadar kime gösterdiysem bu ne bicim pc lan ! fln die tepki aldım pc bilenlerden..bakın arkadaslar Bilgisayara FORMAT atıyoruz Sona Kücük Caplı bi oyun yüklüorum Örn: UO 2d (ultima online) bilen warmıdır bilmioyrm nese yüklüorum oyuna girdikten 5-10 dakika sonra pc cat die kitlenio tek cözüm reset atmak kalıo bu bnde 2 yıldır war kafayı yicek konumdayım nası bi pc dir cozemedim yeni alma imkanımda yok formattan sonra bile takılabilen bi pc üstelik abi uo'dada takılırmı yaa fln dio herkes deliricem :S bitek uo dediim oyundada degil daha bir cok oyunda takılıyo pc fanım bozuk ondan olablrmi ama havalarda sıcak deil şuan fazla onla ilgili deildir fln dio millet bu arada format atarken bile takılıo pc düşünün bi format icin kurulumda 3-5 kere res atıp kuruyorum Buna Çözüm Bulanın Ne Desem bilmiom 40 yıl dua mı ederim ne isterse yaparım okadar diim (: ..

Okuduuunus icin tsk..
KsKCaGKaN Şuan Forumda Değil   Alıntı yaparak cevapla