Tek İleti Göster
Eski 14.05.2008   #1 (permalink)
kalevra21

Katılma Tarihi: Oca 2007
Nereden: Diyarbakır
Unhappy Acaba Sorun Nerde!!!acill Yardım..

slm arkadaşlar benim eski p4 sistemim vardı anakart,işlemci ve ramı değiştirip sıfır aldım..
özellikler ise c2d e6750, p35 ds3 , palit 8600gt s+
sorunum ise neden olduğunu bi türlü çözemedim bazen bilgisayarın ekranı aniden gidiyor ve monitörün düğmesi sanki bilg kapanmış gibi yanıp yanıp sönüyor..bilgisayarı açıyorum ekran kartının kablolarını söküp takıyorum sonra ramlari çıkarıyorum yerlerini değiştiriyorum bazen hemen bazende çok geç açılıyor bi süre bekleyince ekrana görüntü geliyor..genellikle ramlarin yerini değiştirince açılıyor acaba sorun sadece ramlardemi ramlar sıfır iki tane var ikiside mi bozuk,ve bozuk olsa çalışma durumu olur mu yani hiç çalışmaması gerek değil mi.ayriyetten ekran kartıda sıfır ama onu daha önce başka anakarttada çalıştırmıştım hiç öyle bir sorun olmamıştı,sorun anakartta diyecem ama oda sıfır ve bazen çalışıp bazen çalışmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi bu parçalarda..ve acaba sorun bunlarda değilde psu yetersizmi psu eski p4 ten kalma 20pinli 420w ,anakart ise 24 pinli acaba psu yetersizmi kalıyor bazen, e böyleysede ozaman hiç açılmaması gerekmez mi bazen açılıp bazen açılmama gibi bir durumu olabilir mi,sorun sıcaklıklarda da değil bence çünkü yük altında işlemci 40ı geçmiyor, ekran kartı ise en fazla 50yi görüyor bu sıcaklıklar normal değil mi..biraz uzun oldu ama kusura bakmayın kafayı yedim burda..yardımlarınızı bekliyorum...
kalevra21 Şuanda Forumda Değil   Alıntı yaparak cevapla