![]() |
|
|
|
#1 (permalink) |
![]() Üye No: 164391
Katılma Tarihi: May 2006
Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet arkadaşlar bu başlık altında sizi ençok korkutan şeyleri paylaşabilir, korktuğunuz şeyler hakkında yorumlarda bulunabilirsiniz...Böylece hem korkularımızı yenmiş olacak hemde paylaşamadığımız korkuları sanal alemde belirterek rahatlamış olacağız.Lütfen ben sadece Allahtan korkarım gibi şeyler yazmayın.Muhakkak en çok Allahtan korkulur ölede olmalı ama herkesin bir korkusu vardır.
Kavgadan kaçmış militan gibi İnkarcıyım artık Sesimi bırak Öfkem sıtmalı saatlere Arka sokaklarımda sana yer yok Suskun içimdeki şehirler Ağır geliyor aklım Ayaklarım taşımıyor içimi Bir kadeh rakı, iki gözyaşı Seni tüketiyoruz Şerefe Şerefe şerefe Satın alacağın silahla vuracağın ilk kişi belki o silahı tasarlayandır;
Savaşta öldüreceğin ilk düşman belki hayatında görüp göreceğin en şahane insandır. Bu mesajı en son Babacandeniz düzenledi . Düzenleme zamanı: 2 Gün Önce... 21:26. |
|
|
|
| Babacandeniz isimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: |
emregrlk (13.07.2007)
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Üye No: 41102
Katılma Tarihi: Nov 2006
Puanı: 8
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben mezarlıktan korkarım. Ki en güvenli yerdir aslında ama benim ödüm kopuyor. Sanki ölüler ayaklanıp beraber takılcaz gibi hissediyom :d. Yani dirisinden değil ama ölüsünden korkuyorum ben. Nedenini bilmesemde.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Üye No: 74180
Katılma Tarihi: Jan 2007
Puanı: 41
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya gece karanlıgında uyumam gerekirken kalkıp psikopat korku filmlerini izlemekten korkardım o da geçti
ben neyden korkarım??? gece karanlıgında evi korku fillmi gibi basmalarından tırsarım ![]() deniz senin dediğinide yapıcam
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() Üye No: 41102
Katılma Tarihi: Nov 2006
Puanı: 8
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeniden açılmış olsada üyeler yeni. En azından bu konuyu ben ilk kez görüyorum. Bu arada korktuğun şeyi yazmamışsın.
Ben diriden değil ama ölüden korkarım.
|
|
![]() |
| Etiketler: buraya, sizi, yazin |
| Şu Anda Konuyu İnceleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Gösterim Biçimleri | |
|
|